Valiti välja Aasta Parim Kalatoode!

Valiti välja Aasta Parim Kalatoode!

Eesti Toiduainetööstuse Liit korraldab igal aastal konkurssi „Eesti Parim Toiduaine“, mille eesmärgiks on tutvustada tarbijatele uusi tooteid ning innustada tootjaid tegelema tootearendusega. Alati on ju tore leida poelettidelt uusi põnevaid maitseelamusi, mida sa isegi ei osanud ette teada, et tahad!

Aprilli alguses selgusidki mitmete erinevate valdkondade parimad uued tooted. Sealhulgas kuulutati välja ka Aasta Parim Kalatoode, mis olevat hindamiskomisjoni liikmeid täielikult võlunud oma maitsega. Toiduliidu juht Sirje Potisepp ütles selle võluva toote kohta nii: „Tegu on äärmiselt erilise maitsega kalatootega, mille puhul on märkimisväärne ka selle tooraine – 100 protsenti kohalik, Saaremaal kasvatatud forell.“ Nii, et ilma pikema jututa kuulutame ka meie siin oma artiklis välja nüüd Aasta Parima Kalatoote pälvinud uustulija – Heimon Kala külmsuitsu leegitatud vikerforellifilee!

Kiitused Eesti Toiduainetööstuse Liidule sellise vahva toidusektorit tähistava ettevõtmise eest ja õnnitlused Heimon Kalale.

Kalatoitude retseptid

Võrgud juba vees, aga retsept valimata? Leia maitsvaid ja huvitavaid kalaroogasid lõunaks, õhtusöögiks või suuremaks pidustuseks!