Kõik retseptid

Võrgud juba vees, aga retsept valimata? Leia maitsvaid ja huvitavaid kalaroogasid lõunaks, õhtusöögiks või suuremaks pidustuseks!

Viimased uudised

Algas koolinoorte kalaroogade valmistamise kokanduskonkurss

Uut aastat tuleb alustada ikka hooga ja hõrkude roogadega. Seepärast lükkasime käima üle-Eesti 1.-9. klasside õpilaste seas kokanduskonkursi, et kalatoitudest valmistada head ja paremat. Kuna toitumisharjumused saavad alguse maast madalast, on algatuse eesmärk innustada noori kalatooteid proovima ja nendest midagi maitsvat valmistama. Loomulikult aitab kokkamine kasvata noortes teadlikkust ka kala kasulikkusest.

Loe edasi

Rahvas otsus: aasta kalaks valiti ahven

Ahven siples “Aasta kala 2022” võiduvõrku ajakirja Kalastaja eestvedamisel ning internetis toimunud rahvahääletuse tulemusena. Ahvenale pakkusid konkurentsi Eesti Kalastajate Seltsi ning MTÜ Hiiumaa üles seatud kandidaadid latikas ja säin.

Loe edasi

Kohalik ahvenafilee jõudis toidupanka

Ajal, mil piirangud levivad ning restoranid nii meil kui ka mujal maailmas on uksed kas ajutiselt või jäädavalt sulgenud, oli vaja leida juba toodetud toidu inimesteni viimiseks uusi võimalusi. Nii anti Toidupankadele üle Eesti muude toiduainete seas jagamiseks kohalikku külmutatud ahvenafileed, mis algselt oleks pidanud jõudma Šveitsi restoranidesse. Kuna Toidupank vajab alati abikäsi, kes head ja paremat laiali aitaks jagada, läksid neile sel korral appi ka Maaeluministeeriumi töötajad eesotsas minister Urmas Kruuse ning asekantsler Siim Tiidemanniga.

Loe edasi