Vahel on üks soe ja maitseterohke supp just see, mida hing vajab. Veelgi parema tunde annab see, kui supp on enda tehtud. Suvekuudel tasub otsida turult värsket haugi, millega see supiretsept ära proovida!
Aeg
40 min
Kogus
4
Hind
Valmistamine
Keetmine
Valmistamine
Haki kala tükkideks ja lase läbi hakklihamasina või köögikombaini. Edasi tuleb kombainis omavahel ühtlaseks massiks kokku vuristada kala, muna, koor ja riivjuust. Maitsesta väga väikese koguse riivitud muskaatpähkliga. Tasakaalusta soola ja pipraga. Lisa värskelt hakitud tilli ja sidrunimahla. Sega läbi ja lase kalapallitainal veidi seista. Vormi kahe supilusikaga tainamassist haugilihapallid otse supi sisse pistmiseks.
Kuumuta potipõhjas või ja sibul. Lisa porgandikettad ja hakitud porru ning hauta läbi. Kalla potti vesi ja lahusta puljongikuubik. Aja supp keema ja maitsesta soola ning pipraga. Keeda umbes 20 minutit. Viis minutit enne valmimist pane ettevaatlikult potti haugilihapallid. Serveeri suppi hakitud murulauguga ja head isu!