Järgisime oma roa valmistamisel Karoliine ema retsepti, aga kohandasime seda vastavalt toiduainetele, mis külmkapis olid.
Aeg
30 min
Kogus
6
Hind
Valmistamine
Keetmine
Valmistamine
Pane pasta soolaga maitsestatud keevasse vette, keeda vastavalt paki juhendile, kurna.
Keeda köögivilju pannil soolaga maitsestatud vees, kuni need on pehmed. Kurna vesi ära.
Lisa eelküpsetatud lõhe, sulatatud juust, koor ja sool. Kuumuta, kuni segu on paksenenud, ning siis lisa sidrunimahl.
Vala koorekaste pastale, sega läbi. Serveeri ürtidega.
Selle kalaroa lugu
Valisime kodundustunnis oma klassi tüdrukutega kalatoidu valmistamiseks retsepti. Ühise arutelu tulemusena jõudsime kokkuleppele, et meile maitseb pasta ja punane kala. Valmistasimegi lõhepasta köögiviljadega ja jäime tulemusega väga rahule.
Meie kommentaarid pärast toiduvalmistamist ja söömist:
Hilde Mari: „Ma pole tavaliselt kalasööja, kuid see oli väga hea.”
Sandra: „Ei söö tavaliselt kala, aga see oli hea.”
Elis: „Omapäraselt hea.”
Karoliine: „Päris hea.”