III Rääbisefestival, mis toimus 18. juulil Kasepääl, tõi kokku meeldiva seltskonna, suurepärased maitsed ning hea muusika. Nagu nimigi ütleb, oli festivali peategelane õrn ja maitsev rääbis, millele lisaks võis üritusel nautida ja kaasa osta teisigi maitseid. Uudistamas käis ka Siia-Miia, kes jagas kalaroogade retsepte ning lõbustas oma kohalolekuga nii väiksemaid kui ka suuremaid rääbisesõpru.
Huvilised said osaleda erinevates õpitubades, maitsta head-paremat ning tutvuda rääbise valmistamise viisidega, mida tutvustasid Grand Chef Emmanuel Wille, restoran Ylicool peakokk Urpo Reinthal, kalakokad Silver Ulm ja Martin Laiapea ning grillikunstnik Hannes Loopere. Festivalilt ei puudunud ka hea muusika.
III Rääbisefestival garanteeris kõigile meeleoluka päeva.