2

Kalaroog juustuga

Riivjuustuga ahjukala

Ülimaitsev ahjukala juustu ja maitserohelisega.

Koostisosad

  • 600–750 g valget või punast kala
  • 100–150 g viilutatud või riivitud juustu
  • 2 dl 35% rõõska koort
  • peterselli või tilli

Valmistamine

Lõika kalafilee neljaks või viieks tükiks, aseta kergelt võitatud ahjuvormi ning maitsesta soola-pipraga.

Laota kalafileedele juustuviilud või puista peale riivjuust. Kalla üle rõõsa koorega.
Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 20 minutit, kuni kala on küps ja juust sulanud ning kergelt kuldne.

Puista peale hakitud maitserohelist ja serveeri keedetud kartulite, riisi või makaronidega.

Kalatoitude retseptid

Võrgud juba vees, aga retsept valimata? Leia maitsvaid ja huvitavaid kalaroogasid lõunaks, õhtusöögiks või suuremaks pidustuseks!