Õrnalt soolatud siiakala on hõrk amps. Tatrapopkorn lisab sellele väikese üllatusmomendi.
Aeg
30 min
Kogus
4
Hind
Valmistamine
Soolamine
Valmistamine
Maitsesta siiafilee mõlemalt poolt soola ja suhkru seguga (3 osa soola ja 1 osa suhkrut) ning jäta 24 tunniks maitsestuma.
Tatrapopkorni valmistamiseks rösti kõigepealt tatart kergelt potipõhjas ja lisa siis nii palju õli, et see ei ulatuks üle terade. Tõsta veidi kuumust ja jälgi tatart seda pidevalt segades. Õige pea hakkavad tatraterad käituma nii, nagu üks õige popkorn käituma peab.
Lõika kurk viiludeks, maitsesta soola ja tilliga ning klopi kausi ja taldriku vahel mahlad lahti.
Sega maltoosa ja õunamahl kastmeks kokku.
Aseta siiafilee koos lisanditega kaunilt taldrikule ja naudi.