0

Kuumad tuunikala-kodujuustusaiad

Imehead, äärest krõbedad ja samas nii mahlased rohke täidisega ahjusoojad saiad koos hommikukohviga on suurepärane kombo! Särtsakamad tee mädarõikakattega, mahedamad võiga.

Koostisosad

  • 6 viilu röstsaia
  • 200 g maitsestamata kodujuustu
  • 1 karp suuri tuunikalatükke õlis
  • 1 väike ananassikonserv (227 g)
  • 3 sl Hellmann’si majoneesi
  • 1 tl sidrunipipart
  • 50–70 g riivitud juustu
  • 3 sl mädarõigast või võid saia määrimiseks

Kaunistuseks:

  • soovi korral 3 sl pärlsibulaid

Valmistamine

Nõruta tuunikalakonserv, sega kodujuustu, majoneesi ja enamiku nõrutatud ananassitükkidega (osa tükke tõsta kaunistamiseks kõrvale). Maitsesta segu sidrunipipraga. Määri saiaviiludele võid või mädarõigast, jaga peale tuunikalasegu, laota igale saiale mõni ananassitükk ja soovi korral ka pärlsibulaid. Puista peale riivjuustu. Küpseta 200kraadises pöördõhuga ahjus 10–15 minutit, kuni juust sulanud, saiad krõbedad ning kaunilt kuldpruunid.