1

Pasta suitsukalaga

Hiidlestapasta

Tegemist on tõelise hõrgutisega, kuna valisime suitsukalaks hiidlesta, mis andis toidule ülihea maitse. Magusad konservherned täiustavad maitset veelgi. Toitu on hea nautida koos pere ja sõpradega.

Koostisosad

  • 220 g suitsutatud hiidlesta
  • 90 g pastat
  • 140 g paprikat
  • peotäis konservherneid
  • sidruniviile
  • 60 g vahukoort
  • soola
  • pipart

Valmistamine

Keeda pasta.

Prae pannil paprika ja lisa sellele koor ning suitsukala. Sega kastme hulka keedetud ja nõrutatud pasta. Vajadusel lisa natuke vett.

Serveeri konservherneste ja sidruniviiludega.

Selle kalaroa lugu

Valmistasime kalatoitu Paide Hammerbecki Põhikoolis kodundustunnis. Retsepti valisime kalatoidud.ee lehelt. Kohandasime retsepti veidi oma maitse järgi ja toit sai väga hea.