0

Tomatine forellisupp

Koostisosad

  • 200 g forellifileed
  • 600 g kalapuljongit
  • 200 g kartulit
  • 180 g purustatud konservtomateid
  • 120 g porgand
  • 80 g varssellerit
  • 40 g sibulat (valikuline)
  • 6 g õli
  • tilli
  • pipart
  • soola

 

Valmistamine

Koori sibul, kartul ja porgand ning tükelda need.

Pruunista sibul poti põhjas tilgas õlis. Kalla peale puljong ja lase keema.

Tükelda varsseller. Lisa tükeldatud porgand ja seller, keeda 5 minutit. Seejärel lisa tükeldatud kartul.

Keeda köögiviljad pehmeks.

Lisa konservtomatid ning tükeldatud forellifilee. Keeda, kuni kala on valmis. Maitsesta soola ja pipraga.

Serveerimisel raputa peale tilli.

Kalatoitude retseptid

Võrgud juba vees, aga retsept valimata? Leia maitsvaid ja huvitavaid kalaroogasid lõunaks, õhtusöögiks või suuremaks pidustuseks!