Proovi, kuidas maitsevad koos kala, viinamarjad ja sinihallitusjuust.
Aeg
60 min
Kogus
12
Hind
Valmistamine
Küpsetamine
Valmistamine
Näpi või, sool, suhkur ja jahu purutaoliseks massiks. Lisa külm vesi ja sega ühtlaseks taignaks. Keera taigen toidukilesse ja pane 20 minutiks külmikusse.
Lõika lõhefilee 2 cm kuubikuteks. Maitsesta soola ja pipraga. Pese ja poolita viinamarjad. Sega omavahel munad ja koor. Maitsesta soolaga.
Määri quiche’i-vorm võiga. Rulli taigen kahe küpsetuspaberi vahel õhukeseks ümaraks plaadiks. Eemalda paberid ja tõsta taignaplaat vormi. Suru taigna servad vormi äärtele. Torka kahvliga taignasse mõned augud. Küpseta 200 kraadi juures 8–10 minutit.
Lao lõhetükid vaheldumisi viinamarjadega quiche’i-põhjale. Murenda ühtlaselt peale sinihallitusjuust. Vala muna-kooresegu täidisele. Küpseta 200-kraadises ahjus 25–30 minutit.
Selle kalaroa lugu
Lõhe on hea valguallikas ja sisaldab kasulikke oomega-3-rasvhappeid. Valisime selle retsepti, kuna seda on lihtne valmistada, see valmib kiiresti ning seda saab serveerida nii soojalt kui külmalt.
Selle kalaroa lugu
Lõhe on hea valguallikas ja sisaldab kasulikke omega-3-rasvhappeid. Valisime selle retsepti, kuna seda on lihtne valmistada ja ta valmib kiiresti ning veel saab seda serveerida nii soojalt kui ka külmalt.