Poole tunniga valmiv imemaitsev kalaroog mahlase kastmega.
Aeg
40 min
Kogus
5
Hind
Valmistamine
Küpsetamine
Valmistamine
Pese ja kuivata lõhefilee. Maitsesta filee soola ja sidrunipipraga ning küpseta fooliumisse pakitult ahjuvormis 200-kraadises ahjus 30 minutit.
Pese ja koori kartulid. Keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks. Nõruta. Pese brokoli ja lõika väiksemateks õisikuteks. Keeda soolaga maitsestatud vees poolpehmeks. Nõruta.
Keeda muna kõvaks. Jahuta, puhasta ja lõika väikesteks kuubikuteks. Lõika värske ja marineeritud kurk samuti väikesteks kuubikuteks (0,5 cm). Lisa hapukoorele muna- ja kurgikuubikud. Maitsesta soola ja sidrunipipraga.
Lõika küps ahjulõhe portsjoniteks ja serveeri keedukartuli, brokoli ja tartarkastmega. Kaunista roog tilli ja sidrunisektoriga.
Selle kalaroa lugu
Valmistasime lõhefileest kõige kiiremini valmiva maitsva ja tervisliku roa ja serveerisime seda kalaga suurepäraselt sobiva tartarkastmega.