Meile meeldib forell ning tahtsime teha tervisliku ja värvilise toidu.
Aeg
60 min
Kogus
2
Hind
Valmistamine
Grillimine
Valmistamine
Lõikasime toorest kartulist ja porgandist lusikaga pallid ja panime keema.
Ülejäänud porgandi sõime ära, aga kartuli panime potti ja keetsime peaaegu pehmeks, lõpus lisasime herned. Kui kõik olid pehmed, lisasime või ja soola ning tegime püreeks.
Pehmeks keenud porgandipalle pruunistasime natuke võis ja raputasime soola peale. Kartulipallid pruunistasime samuti võis ja maitsestasime tilli ning soolaga.
Kalatükid maitsestasime sidrunipipra ja soolaga ning küpsetasime grillil.
Lõikasime sidruni sektoriteks ja grillisime, kuni tekkisid tumedad triibud.
Kastme jaoks tükeldasime sibula ja marineeritud kurgi ning segasime hapukoorega. Maitsestasime sidrunimahla ja soolaga.
Panime taldrikule püree, grillitud kala ja sidrunisektorid, kartuli- ja porgandipallid ning kastme. Kaunistasime küüslauguidanditega.
Selle kalaroa lugu
Valisime forelli, sest see on meie lemmikkala. Tegime süüa kahekesi. Maitse oli väga, väga hea.