Ahjulõhe juustukatte ja köögiviljadega on maitsev ja tervislik roog, mis sobib nii argi- kui pidupäevaks.
Aeg
30 min
Kogus
1
Hind
Valmistamine
Küpsetamine
Valmistamine
Maitsesta lõhefilee rosee- ja sidrunipipraga, kata riivjuustuga ning aseta fooliumile. Tõsta fooliumi servad üles.
Küpseta 200-kraadises ahjus 20–30 minutit.
Kummuta pannil õli, lisa köögiviljad ja maitsesta ürdiseguga. Kuumuta köögiviljad poolkrõmpsuvaks.
Serveeri kala, lisa köögiviljad, sidruniviil ja maitseroheline.
Selle kalaroa lugu
Valmistasime kodundustunnis ahjulõhet juustukatte ja köögiviljadega. Valisime ahjulõhe seetõttu, et see on meie lemmikkalaroog. Lisasime oma menüüsse ka köögiviljad, kuna need varustavad organismi vitamiinide, mineraalide ja kiudainetega.