Kaunitest kribudest kiludest küpsetati kuldsed krõbedad kotletid, kõrvale kõhutäiteks kohev kartulipüree (maguskartul bataat).
Aeg
120 min
Kogus
6
Hind
Valmistamine
Praadimine
Valmistamine
Lase kilud koos sibulaga läbi hakklihamasina ning sega kokku majoneesi, vahukoore, kodujuustu ja riivsaiaga. Lisa hakitud till ja maitseained, jäta tunniks külmikusse maitsestuma.Tee 80 grammised pätsikesed ja vormi märgade kätega kotletid. Prae kuumas õli-või segus ilusti kuldpruuniks. Enne praadimist paneeri riivsaia segus. Kartul ja bataat keema, kui on pehme, siis saumikseriga püreeks. Kõige lõpuks lisame või.
Selle kalaroa lugu
Alguse sai kõik meie kooliprojektist ”Eesti toit räimed”. Õpilased uurisid räime nii seest kui väljast, lõpuks küpsetasid ja sõid ise ära ka. Maitses hästi! Toimekad kolmanda klassi tüdrukud, kes kuulsid kokanduskonkurssist, leidsid juhendajaks vahva kokandushuvilise kooli majandusjuhataja Sirli ja nii see kokkamine jälle ette võetigi.