Väikesed erinevate kaladega ampsukesed on isuäratav ja efektne viis oma sõprade üllatamiseks.
Aeg
60 min
Kogus
20
Hind
Valmistamine
Segamine
Valmistamine
Kiluleivad: Määri leivale võid ja õhuke kiht sinepit. Lao peale kilufileed, poolitatud vutimunad, kapparid, punase sibula rõngad ja hakitud roheline sibul.
Kalamarjaampsud toorjuustukreemiga: Valmista toorjuustust, sidrunimahlast ja hakitud murulaugust kreem. Määri saiale, pane peale kalamari ja maitsesta pipraga.
Suitsuahvenasuupiste: Sega kokku tükeldatud suitsuahven, hakitud kurk, till, kapparid ja majonees. Tõsta salat röstitud saiale.
Leivake praetud räimega: Maitsesta räimed soola ja pipraga, paneeri riivsaias ning prae võis. Valmista munavõi ja määri see leivale. Peale praetud räim ja kaunistuseks murulauku.
Graavilõhe-avokaadosuupiste: Purusta avokaado kahvliga, maitsesta sidrunimahla ja pipraga. Pane avokaadosegu ciabatta‘le ja aseta peale graavilõhe.
Siiaäkis mustal leival: Lõika siiafilee kuubikuteks, haki sibul. Sega kokku ning maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga. Määri mustale leivale võid ja tõsta peale siiaäkis.