Mahlane maitsev pirukas, kus juustuses täidises saavad saledad sparglid parajalt rammusa raamistuse. Pirukas maitseb suurepäraselt ka niisama, kuid hästi maitsev jääb ta ka külmsuitsulõhega koos serveerides.
Aeg
40 min
Kogus
6
Hind
Valmistamine
Küpsetamine
Valmistamine
Rulli tainas õhukeseks ning tõsta ahjuvormi nii, et tainas kataks nii põhja kui küljed. Puista tainale hakitud ürte ning laota nende peale tükeldatud juust. Klopi munad lahti, sega koorega, maitsesta soola ja pipraga ning kalla tainale. Kõige peale aseta spargel. Piserda sparglitele oliiviõli. Küpseta 200 kraadi juures ca 20–30 minutit, kuni tainas on kuldseks küpsenud ning pirukale täidis kalgendunud. Serveerides lisa pirukalt külmsuitsulõhe viile ja hernevõrseid.