Grillitud magusvürtsine lõhefilee on elamus kõigile neile kes kala ja Aasia maitseid armastavad. Siin saavad mõlemad ühes toidus kokku. Lõhefileed võid grillida kas keraamilisel grill-alusel, fooliumil või muul grillile sobival plaadil.
Aeg
20 min
Kogus
4
Hind
Valmistamine
Grillimine
Valmistamine
Sega omavahel sriracha-kaste, sojakaste, küüslauk, ingver, kalakaste ja laimimahl. Tõsta lõhefilee kaussi või suuremasse kandilise kujuga säilituskarpi ning määri peale marinaad. Jäta mõneks tunniks maitsestuma. Aseta nüüd lõhefilee küpsetusalusele, tõsta peale veidi marinaadi ja grilli kaane all umbkaudu 15 minutit, kuni lõhe on läbi küpsenud. Tõsta grillilt ja viimistle täiendava laimimahla, hakitud maapähklite ja värske koriandriga.