0

Hundijalaräimed

Läänemere hõbedane kala peenel moel lauale

Argine räim serveeritud nagu restoranis!

Koostisosad

  • 150 g räimefileed
  • 0,5 tl meresoola
  • 0,5 tl suhkrut
  • 1 spl viina
  • fenkoliseemneid
  • tilli

Valmistamine

Maitsesta räimefileed soola, suhkru, fenkoliseemnete ja värskelt hakitud tilliga ning kalla üle viinaga.

Jäta tunnikeseks ilma kaaneta lauale maitsestuma. Selle ajaga lahtub ka liigne alkohol.

Siis keera räimed rulli, lao tihedalt karpi ja kalla üle marinaadiga. Pane karbile kaas peale ja jäta kalad 5 tunniks maitsestuma.

Serveerimisel lõika räimerullide vahele imeõhukesed vinnutatud toorvorsti viilud. Puista räimedele kooritud kanepiseemneid ning paku kõrvale metsikuid pohli ja mahedamat majoneesi.