8

Kahe kala supp

Valge ja punase kala supp kookospiimaga

Rikkalik kalasupp, kus nii koha kui forelli ning idamaist tom kha pastat.

Koostisosad

  • 150 g kohafileed
  • 150 g forellifileed
  • 400 ml kookospiima
  • 300 ml kalapuljongit
  • 2 suurt kartulit
  • 2 porgandit
  • 1 suur sibul
  • 3 tl tom kha pastat
  • maitserohelist

Valmistamine

Tükelda kartul, porgand ja sibul ning prae õrnalt õlis. Lisa kalapuljong, kookospiim ja tom kha pasta. Keeda, kuni köögiviljad on pehmed. Lisa kala ja hakitud maitseroheline. Serveeri.

Kalatoitude retseptid

Võrgud juba vees, aga retsept valimata? Leia maitsvaid ja huvitavaid kalaroogasid lõunaks, õhtusöögiks või suuremaks pidustuseks!