Vahel tekib isu reisida kuhugi soojale maale, aga kui seda kohe teha ei saa, siis aitab isu täita kreemine ja maitseterohke brasiiliapärane kalapada. Vali välja meelepärane valge kala filee ja pane potile tuli alla.
Aeg
30 min
Kogus
4
Hind
Valmistamine
Hautamine
Valmistamine
Prae suure kõrgemate äärtega panni või ahjupoti põhjas jämedalt hakitud sibul ja purustatud küüslauk oliiviõlis klaasjaks. Lisa maitseained, kuumuta läbi ja lisa tükeldatud tomat. Hauta 5 minutit. Vala juurde valge rumm ja keeda alkohol välja. Kalla potti kookospiim ja toidukoor. Jäta pott tulele 5 minutiks podisema, kuni kaste on paksenenud.
Lõika kalafilee umbes 60 g tükkideks. Maitsesta soola ja pipraga. Pane kalatükid potti hautise peale, küpseta ühelt poolt 4 minutit ja keera siis kalatükid ettevaatlikult ümber. Hauta veel 4 minutit. Puista lõpus potti hakitud petersell või koriander.
Keeda teises potis riis ja serveeri Brasiilia kalapaja kõrvale. Head isu!