On kümneid ja kümneid viise, kuidas kilu, leiba, mune ja võid maitsvaks suupisteks kokku sättida. Nende hulgast leiab alati mõne, kui vaja külalistele kähku midagi lauale organiseerida. Näkileivakorvikesed kilu ja munavõiga on eriti sobilikud siis, kui süüa tuleb püstijalu või lausa käigu pealt. Valmistada tasub neid suurtes kogustes, sest laualt kaovad need alati loetud sekunditega.
Aeg
30 min
Kogus
6
Hind
Valmistamine
Serveeritud värskelt
Valmistamine
Võta või aegsasti külmkapist välja, et see jõuaks pisut pehmeneda. Puhasta kilud. Keeda munad kõvaks.
Tee valmis munavõi. Vahusta kõigepealt või, seejärel lisa kõvakskeedetud riivitud muna. Maitsesta.
Pane näkileivakorvi põhja kilufilee ja selle peale munavõivaht. Kaunista maitserohelisega.