Pasta sai just nii hõrk ning al dente, nagu üks korralik pasta olema peab. Õunamahl lisas mõnusalt iseloomu ja röstitud India pählid magusust ning vallatut tekstuuri.
Aeg
30 min
Kogus
2
Hind
Valmistamine
Keetmine
Valmistamine
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees peaaegu valmis, kurna ning jäta sõelale nõrguma. Võid jätta natuke pasta keeduvett alles, et hiljem vajadusel pastale lisada.
Koori ja haki sibul ning küüslauk väikesteks kuubikuteks. Murenda käte vahel lõhe. Kui kasutad röstimata pähkleid, siis rösti need kuival pannil kuldseks.
Pane laiema põhjaga pott tulele, lisa õli. Tõsta potti sibula ja küüslauk ning prae mõni minut (ära kõrbema lase), lisa õunamahl ja röstitud India pähklid. Keeda natuke kokku ning lisa 100 g toidukoort, pasta ja lõhe. Kuumuta mõni minut ja lisa siis ülejäänud koor, spinat ning kolmveerand riivitud juustust. Kui pasta tundub kuiv, lisa pasta keeduvedelikku. Maitsesta soola, suhkru ning musta pipraga.
Serveeri kuumalt koos riivitud juustuga.
Selle kalaroa lugu
Kõik lapsed armastavad pastat ja nii see retsept valmis. Valge veini asendasime lapsesõbraliku koduse õunamahlaga. Lapsed sõid ja nurrusid!