0

Krõbedas tempura paneeringus kala

magusas tšillikastmes

Koostisosad

200 g lõhe
tempura jahu
sriracha kaste või magus tšillikaste
laimimahla
pruuni suhkrut
sojakastet
rohelist sibulat

Valmistamine

Valmista tempuratainas segades tempurajahu 40 g külma veega. Paneeri kalatükid taignas. Kuumuta pannil õli ning prae kalatükid kuumas õlis igast küljest kuldseks. Tõsta pannilt ja nõruta majapidamispaberil üleliigne rasv.

Kastme jaoks sega omavahel sriracha või magus tšillikaste, laimimahl, suhkur ja sojakaste. Kalla kaste kalatükkidele, sega läbi ja tõsta serveerimisvaagnale või taldrikule. Puista peale hakitud rohelist sibulat. Serveeri kohe.

Selle kalaroa lugu

See retsept on tegelikult mõeldud kanale aga proovisin seda teha kalaga ja see maitses imehästi, seega soovitan seda proovida.