See kalaretsept sobib suurepäraselt pidulikuks lõunaks või pere õhtusöögiks. Küpsetasime klassiruumis tööõpetuse tunnis kala ja kõik klassikaaslased sõid kala mõnuga.
Aeg
40 min
Kogus
4
Hind
Valmistamine
Küpsetamine
Valmistamine
Kuumuta ahi 205°C-ni. Nirista kalale 2 tl oliiviõli, soola ja pipart. Sega kausis tomatid, šalottsibul, 2 spl õli, sidrunimahla, oreganot, tüümiani, soola ja pipart.
Lao lõhefilee, õlitatud pool allpool, fooliumitükile. Keera fooliumi otsad spiraaliks. Määri tomatisegu kalale. Mähi fooliumi servad kala ja tomatisegu peale, kattes need täielikult, tehes tihendatud õmbluse.
Asetage fooliumirull suurele raskele ahjuplaadile. Korrake samu samme kuni iga filee on eraldi pakitud ja asetatud küpsetusplaadile. Küpseta kuni küpsemiseni, umbes 25 minutit. Tõsta metallist spaatliga fooliumirullid taldrikutele ja serveeri.
Selle kalaroa lugu
Retsept on väga lihtne, kala osutub mahlakaks ja väga lõhnavaks, nii et soovite seda kohe süüa.