0

Lõhe majoneesiga ja majoneesita

Väga maitsev kalaroog.

Koostisosad

Majoneesita lõhe:

900 g lõhefileed

1 sidrun

3 sl hakitud tilli

pipart

soola

Majoneesiga lõhe:

900 g lõhefileed

1 sidrun

3 sl hakitud tilli

majoneesi

riivitud juustu

pipart

soola

Valmistamine

Majoneesita lõhe valmistamiseks tõsta lõhefilee küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning maitsesta sidruni, pipra, tilli ja soolaga.

Küpseta 200kraadises ahjus 30 minutit.

Majoneesiga lõhe valmistamist alusta samuti sellest, et tõstad lõhefilee küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Maitsesta sidruni, pipra, ja soolaga. Kata filee majoneesi, hakitud tilli ja riivitud juustuga.

Selle kalaroa lugu

Värskelt püütud kala, mis maitses väga hästi ja ei olnud liiga kuiv.