2

Lõherullid rukolakreemiga

Ülimaitsvad kreemised lõherullid!

Koostisosad

  • 40–50 g külmsuitsulõhet
  • 1 tortilja
  • 20 g rukolat
  • 100 g maitsestamata toorjuustu
  • 1 sidrun
  • soola
  • pipart

Valmistamine

Pese ja kuivata rukola. Haki rukolalehed ja pane kannmikserisse või köögikombaini. Lisa ka toorjuust. Mikserda segu ühtlaseks kreemiks. Maitsesta soola ja pipraga ning riivi hulka hoolikalt pestud sidruni koor. Määri tortiljale rukolakreemi, pane peale lõheviilud ning keera tortilja rulli. Paki rullid toidukilesse ja pane külma. Serveerides lõika rullid viiludeks.

Kalatoitude retseptid

Võrgud juba vees, aga retsept valimata? Leia maitsvaid ja huvitavaid kalaroogasid lõunaks, õhtusöögiks või suuremaks pidustuseks!