0

Mintai kreekapäraselt

Mintaifilee rikkaliku juustu-hapukoore-majoneesikastmega

Kergelt valmistatav toit, mida on mõnus nautida külmal ajal. Väga mahlakas ja maitseb hästi.

Koostisosad

  • 500–600 g mintaifileed
  • 1–2 tomatit
  • 3 küüslauguküünt
  • 50 g hapukoort
  • 50 g majoneesi
  • 100 g riivjuustu
  • kalamaitseainet või sidrunipipart
  • soola

Valmistamine

Pane ahi soojenema.

Lõika kalafilee parajateks tükkideks ja pane õliga määritud ahjuplaadile.

Sega omavahel kokku hapukoor, majonees ja riivitud juust. Maitsesta kalamaitseaine või sidrunipipraga ja sega läbi.
Lisa tükeldatud tomatid ja peeneks hakitud küüslauk. Sega veelkord korralikult läbi ning laota kaste kalafileede peale.

Küpseta ahjus 175–200 kraadi juures 30–40 minutit.

Serveeri meelepärase garneeringu või salatiga.