0

Paneeritud tursafilee

Proovi, kuidas maitseb krõbeda kuldpruuni paneeringuga praekala koos küüslaugumaitselise toorjuustu-porrukastmega.

Koostisosad

Kala:

  • tursafilee
  • jahu
  • muna
  • riivsai
  • õli
  • sool
  • sidrunipipar
  • kalamaitseaine

Riis:

  • riis
  • soo

Toorjuustukaste:

  • toorjuust
  • küüslauk
  • sool
  • pipar
  • porru

Salat:

  • porru
  • roheline sibul
  • värske kurk
  • tomat
  • paprika
  • sool
  • pipar
  • õli
  • laimimahl

Valmistamine

Maitsesta tursafilee soola, sidrunipipra ja ürtidega kalamaitseainega, jäta 15 minutiks seisma. Paneeri kalatükid kõigepealt jahus, seejärel kasta lahtiklopitud munasse ja lõpuks riivsaiasse. Prae kuumal pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks.

Pese riis läbi ja pane külma veega keema. Lisa natuke soola ning keeda, kuni riis on pehme.

Toorjuustukastme jaoks sega toorjuust vähese külma veega ühtlaseks massiks. Maitsesta purustatud küüslaugu, soola ja pipraga. Kuumuta porru õlis läbi, lisa paneeringust järele jäänud muna, sega. Lisa toorjuust ja keeda umbes 5 minutit.

Tükelda kõik salatiained ribadeks. Lisa pisut õli ning maitsesta soola, pipra ja laimimahlaga.