Võiks kasutada puhastatud lõhefileed, siis läheb küpsetamine kiiremini ja lihtsamalt.
Lõhe sisaldab vitamiine A, B, E ja D. D-vitamiin parandab ainevahetust, B-vitamiin on hea närvisüsteemile, A-vitamiin on hea nägemisele. E-vitamiin mõjutab naha ja juuste seisundit.
Aeg
25 min
Kogus
6
Hind
Valmistamine
Küpsetamine
Valmistamine
Eemalda lõhefileest luud, loputa ja aseta fooliumisse või küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Maitsesta soola ja oma lemmikmaitseainetega ning vala peale majonees. Küpseta ahjus temperatuuril 180 kraadi 20–25 minutit.
Lisandisoovitused küpsetatud lõhe juurde: värsked köögiviljad, ahjukartulid, kartulipuder, riis. Valmis lõhele võib puistata värskeid ürte (basiilik, tüümian, till, petersell).