25

Pannkoogid suitsuforelli ja juustuga

Serveerida jahutatult, kaunistada kalamarjaga

Meie perele meeldib väga kalaroogasid valmistada. See retsept on üks meie lemmikuid – lihtne valmistada ja uskumatult maitsev! Need pannkoogid sobivad suurepäraselt pidulauale või täisväärtuslikuks ja toitvaks hommikusöögiks kogu perele.

Koostisosad

Pannkoogitainas:

  • 200 ml piima
  • 2 muna
  • 2 spl täisterajahu
  • 3 spl kõrgema sordi nisujahu
  • Maitse järgi suhkrut ja soola
  • 1 spl taimeõli

Täidis:

  • 200 g suitsuforell
  • 100 g toorjuustu
  • Mõned salatilehed
  • Serveerimiseks:
  • 100 g punast kalamarja
  • Mõned sidruniviilud
  • Soovi järgi maitserohelist

Valmistamine

Tee valmis pannkoogitainas: klopi lahti munad, lisa sool ja suhkur. Seejärel lisa piim ja taimeõli. Lisa vähehaaval jahu samal ajal korralikult segades, et ei tekiks tükke. Lase tainal 10 minutit seista. Kuumuta pann, lisa sellele veidi õli ja küpseta pannkoogid keskmisel kuumusel valmis.
Jahtunud pannkookidele määri toorjuustu, laota sellele salatilehed ja suitsuforelli tükid. Keera pannkoogid rulli ja lõika parajateks tükkideks. Aseta need taldrikule, kaunista kalamarja ja sidruniga. Head isu!