Tursakala ujub põhiliselt Eesti põhjaranniku vetes ja selliseid kalakotlette oleme saanud maitsta ainult oma vanaema juures. Kuna tursk on väikese rasvasisaldusega, siis lisatakse Pranglil kotletitainale soolapekki.
Aeg
60 min
Kogus
8
Hind
Valmistamine
Praadimine
Valmistamine
Valmista ette ja aja läbi hakklihamasina tursafilee, soolapekk, kartul, sibul, küüslauk ja sai. Klopi munad vahule ja lisa kotletitainasse. Maitsesta soola ja pipraga, aga arvesta, et pekk on soolane. Sega riivsai ja jahu, seejärel valmista kotletitainast pätsikesed ja veereta neid jahu ja riivsaia segus. Kuumuta õli pannil, keera kuumus mõõdukaks ja prae kotletid kuldpruuniks. Serveeri kotlette keedukartulite ning hapukoore ja marineeritud kurgi kastmega. Kaunistamiseks võid lisada maitserohelist.