0

Rosmariinine ahjukala

meriahvenast

Aasta kala 2022 on ahven. Meil õnnestus meriahven kinni napsata ja sellest imeline ja kasulik roog valmistada.

Koostisosad

Ahjukala:

ahvenaid

palsamiäädikakreemi

rosmariini

soola

oliiviõli

Salat:

sibulat

ube

kirsstomateid

oliivõli

rosmariini

sidrunit

paprikapulbrit

Valmistamine

Tee kala külgedele sisselõiked, maitsesta. Määri kala seest ja väljast palsamiäädikakreemiga ja pista kõhtu rosmariinioks.

Küpseta 30 minutit 190-kraadises ahjus.

Valmistada salat ja serveeri ahjukala koos salati ja ahjukartulitega.

Selle kalaroa lugu

Kalaroog tuli meelepärane, väga maitsev, toitev ja ilus.

Kalatoitude retseptid

Võrgud juba vees, aga retsept valimata? Leia maitsvaid ja huvitavaid kalaroogasid lõunaks, õhtusöögiks või suuremaks pidustuseks!