Romantiline ja muljetavaldav kalaroog, millega üllatada enda kallimat sõbrapäeval või lihtsalt teisipäeval. Nii nime kui välimuse poolest on tegu uhke roaga, aga selle valmistamine ei saaks olla lihtsam!
Aeg
30 min
Kogus
2
Hind
Valmistamine
Serveeritud värskelt
Valmistamine
Selle roa jaoks kasuta kindlasti värsket ja puhast kala. Lõika filee 1 cm suurusteks kuubikuteks. Lisa kalale peeneks hakitud punane sibul, puhastatud ja tükeldatud tšillikaun. Vala kala peale laimimahl, mandariinimahl ja oliiviõli ning lase kalal vähemalt 20 minutit marinaadis seista. Maitsesta soola ja pipraga. Enne serveerimist lisa hakitud koriander.
Lõika mango ja avokaado 1 cm suurusteks kuubikuteks. Lisa avokaadole sool ja laimimahl. Kui mango pole väga magus, siis lisa natukene suhkrut.
Pane ceviche taldriku keskele ja säti selle ümber avokaado ning mango salat. Head isu!