Lihtne ja maitsev toit, mille valmistamisega saavad kenasti hakkama ka lapsed. Peamiselt on vajalik noa käsitlemise oskus ja tahe tegutseda.
Aeg
30 min
Kogus
3
Hind
Valmistamine
Tükeldamine
Valmistamine
Puhasta suitsukala, et luid poleks. Lõigu tomatid, kurk, sibul ning Hiina kapsas väikesteks tükkideks. Lisa kala, kaks supilusikat majoneesi ning natuke soola. Sega ühtlaseks. Vajadusel lisa veel soola ja pipart.
Selle kalaroa lugu
Kui rääkida kalatoitude valmistamisest, siis hakkavad lapsed enamasti nägusid tegema. Nii ka selle toidu puhul. Retsepti pakkus klassile välja tüdruk, kelle sõnul on see nende pere lemmik. Kui toit tehtud ja maitsmiseks läks, siis “maitsti” see taldrikutäis õpilastele poolt täiesti tühjaks.