0

Valge kala kuskussisalatiga

Koostisosad

  • 200 g tilaapiafileed
  • 180 g suvikõrvitsat
  • 140 g valgeid konservube
  • 80 g täisterakuskussi
  • 12 g õli
  • 60 g punast sibulat (valikuline)
  • peterselli
  • soola
  • pipart

Valmistamine

Kalla kuskussile vesi peale ja keeda valmis, maitsesta soolaga. Koori ja haki sibul, tükelda suvikõrvits.
Kuumuta pannil pool õlikogusest ja lisa hakitud sibul. Kuumuta paar minutit, seejärel lisa ka tükeldatud suvikõrvits. Kuumuta veel mõni minut.
Lisa pannile ka nõrutatud ja loputatud valged oad ning kuskuss. Maitsesta meelepäraselt ja sega. Kuumuta korraks läbi.
Prae kala ülejäänud õliga, maitsesta.
Serveeri kala kuskussisalatiga. Soovi korral puista peale hakitud peterselli.