Need kalakotletid sobivad nii peolauale kui ka igapäevaseks eineks. Kui oled neid kord proovinud, siis tahad veel ja veel.
Aeg
90 min
Kogus
12
Hind
Valmistamine
Praadimine
Valmistamine
Alusta salatist, sest see tahab veidi külmkapis seista. Tükelda kapsas suupärasteks ribadeks. Lisa till, suhkur, äädikas ja maitse järgi soola ning sega kõik omavahel kokku. Pane salat külmikusse seisma.
Nüüd valmista kalakotlettide tainas. Esmalt lase kalafileed läbi hakklihamasina. Seejärel puhasta masin ning tee sama kartuli, sibula ja küüslauguga. Pane kõik ühte suuremasse kaussi, lisa munad ning maitsesta soola ja pipraga. Sega tainas kätega ühtlaseks massiks. Vajadusel lisa veidi riivsaia.
Tee paraja suurusega pallid, veereta riivsaias ja suru laiaks. Viimaks prae veidikeses õlis ja nõruta sõelal.
Serveeri salatiga.