1

Võileivatort tuunikalaga

Koostisosad

  • 190 g veega tuunikalakonservi
  • 110 g leiba või sepikut
  • 90 g tomatit
  • 80 g 10% hapukoort
  • 60 g paprikat
  • 60 g värsket kurki
  • 60 g hapukurki
  • sulatatud juustu (rasva 15%)
  • soola
  • pipart

Valmistamine

Sega hapukoor, sulatatud juust ja tuunikala. Tükelda hapukurk ning lisa kalasegule. Maitsesta soola ja pipraga ning sega läbi.Puhasta paprika. Lõika kurk, tomat ja paprika väikesteks tükkideks.Jaga sepik ära nii, et saaksid teha vähemalt 2–3 kihti. Lao alusele esimene sepikukiht, määri peale kalasegu. Aseta peale paprikatükid. Seejärel lao peale teine sepikukiht. Korda eelnevat tegevust, kuni sepik, kalasegu ja paprika on otsas. Pealmiseks kihiks peaks jääma kalasegu. Kaunista tort tomati- ja kurgitükkidega.Hoia võileivatorti külmas paar tundi või üle öö.

Kalatoitude retseptid

Võrgud juba vees, aga retsept valimata? Leia maitsvaid ja huvitavaid kalaroogasid lõunaks, õhtusöögiks või suuremaks pidustuseks!