Väikesed krabipirukad on pealt krõbedad, seest kreemised ja mõnusalt krabimaitselised.
Aeg
40 min
Kogus
16
Hind
Valmistamine
Küpsetamine
Valmistamine
Lõika lehttainast ruudukujulised tükid, pane küpsetuspaberiga kaetud plaadile, määri lahtiklopitud munaga ja küpseta 200-kraadises ahjus.
Täidise valmistamiseks tükelda krabimaitselised pulgad väikesteks kuubikuteks, sega toorjuustu, riivitud juustu, majoneesi ja sidrunipipraga.
Lõika jahtunud lehttaiganaküpsetis küljelt peaaegu pooleks ja täida täidisega.
Serveeri koos salati-või spinatilehtede ning ürdisoolaga maitsestatud poolitatud kirsstomatitega.
Selle kalaroa lugu
Selle kalaroa mõtles välja Padise Põhikooli 6. klassi kokandusringi liikmed koos õpetajaga.