Meie lemmik paneeritud praekala maitsva kookosekastme ja riisiga. Head maitset lisavad tsitruselised, mille mahla võib toidule piserdada.
Aeg
30 min
Kogus
3
Hind
Valmistamine
Praadimine
Valmistamine
Keeda riis soolaga maitsestatud vees pehmeks. Maitsesta meelepäraselt ja sega sisse riivitud laimikoort.
Kuumuta pannil õli, lisa purustatud küüslauk, tomatipasta ja karripulber. Sega läbi ja kuumuta korraks. Siis lisa kookospiim ja natuke vett. Sega ja kuumuta keemiseni. Tõsta kaste kaussi jahtuma.
Seejärel paneeri tükkideks lõigatud kala riivsaias, raputa peale veidi soola ja prae rohkes õlis mõlemalt poolt, kuni kala on krõbe.
Serveeri riisi, konservherneste, sidruni-, laimi- ja apelsiniviiludega.
Selle kalaroa lugu
Valmistasime kalatoidu Paide Hammerbecki Põhikoolis kodunduse tunnis. Retsepti valisime kalatoidud.ee lehelt, milleks oli “Kalakarri”. Kohandasime retsepti endale meelepärasemaks ja toit sai super maitsev. Ilus värviline serveering tegi toidu eriti isuäratavas.