Koorene supp on nii hea, et isegi mittekalasööja avastab enda jaoks uue maitse ja saab kalasõbraks. Ebatüüpiline maitseaine annab supile huvitava maitse.
Aeg
30 min
Kogus
5
Hind
Valmistamine
Keetmine
Valmistamine
Lõika kala tükkideks ja pane puljong keema. Tükelda kartulid ja sibul, riivi porgand.
Pane pann vähese õliga tulele. Kui pann on kuumaks läinud, kalla pannile sibul, kuumuta paar minutit väiksel tulel ning seejärel lisa porgand. Kuumuta veel natuke ja lisa jahu, sega. Seejärel lisa koor ja sega hästi, et jahu tükki ei läheks.
Kui kalapuljong on valmis, võta kala välja ja vala sisse kartulitükid. Keeda suppi seni, kuni kartulid on peaaegu pehmed ja lisa siis sibula-porgandisegu.
Maitsesta soola ja khmeli-suneli’ga. Keeda suppi veel 5 minutit, maitse. Kui on vaja, lisa soola.
Selle kalaroa lugu
Miks on see päris tavaline supp meie pere hitt? Meie pere armastab liha ja liha jaoks on meil erinevaid ägedaid maitseaineid. Kord tegi ema kalasuppi ja alles oli ainult maitseainet, mida me kasutame lihasupi jaoks. Proovisime lisada seda kalasupile ja välja tuli supermaitsev supp!