Kotletid on tõesti väga maitsvad. Valmistatud on selle aasta kalast ahvenast.
Aeg
60 min
Kogus
5
Hind
Valmistamine
Praadimine
Valmistamine
Koorida kartulid ja keeta pehmeks, tampida kahvliga puruks. Kalafilee keeta piimas. Spinatilt eemaldada kõvad varre osad. Lasta keevast veest korraks läbi, siis loputada külma vee all ja pigistada vesi välja. Tekkinud spinatipall hakkida noaga peeneks.
Segada kõik eelnimetatud ained, maitsestada soovi järgi soola ja pipraga. Veeretada saadud segust jahu sees pallid ja praadida pannil kotletid.
Kotlette võib serveerida riisi, juurviljade või külma koorekastmega.
Selle kalaroa lugu
Katsetasime neid kotlette oma kokanduseringis esmakordselt. Ei uskunud, et nii head mahlased tulevad.