Sinakasrohelise seljaga kilufilee ei vaja tutvustamist. Ja seda ka ei pea selgitama, et kilu sobib kokku laulatada kanamuna ja leivaga. Kui suudad toorainet muutmata seda veel ka erineval moel serveerida, siis ei saa sellest kunagi küll. See võtab põlvist nõrgaks ja pisara silmanurka.
Aeg
20 min
Kogus
2
Hind
Valmistamine
Serveeritud värskelt
Valmistamine
Rivista kilufileed taldrikule. Koori ja viiluta punane sibul ratasteks ning aseta kilufileede peale. Haki peenleib peenemaks ja kuivata ahjus 100 kraadi juures ca 15 minutit. Või kasuta juba kuivanud leiva otsasid või viile ja jahvata need kohviveskis peenemaks liivaks. Pärast seda sega leivapuru sisse seemned. Säti jahvatatud peenleib kuhjadena kilufilee mõlemale poolele. Eralda munakollane valgest ja aseta jahvatatud peenleivale. Kaunista tillioksa ja roseepipra teradega.