Väga rikkaliku maitsebuketiga võileivatort, mis tuleks valmis teha eelmisel päeval, et serveerimise hetkeks oleks kõik kihid hästi maitsestunud. Muna ja lõhetäidis on suurepärane kooslus ja pakub väärt elamuse.
Aeg
30 min
Kogus
6-8
Hind
Valmistamine
Tükeldamine
Valmistamine
Lõhetäidiseks tükelda kala, sega toasooja toorjuustu, jogurti, hakitud tilli, riivitud sidrunikoore, sutsukese soola ja valge pipraga. Munatäidiseks haki munad, sega toorjuustu ja jogurtiga, maitsesta soola-pipraga.
Lõika saiaviiludelt koorik ära. Lao piklikule alusele kolm-neli saiaviilu, immuta ja kata poole lõhetäidisega. Pane uus kiht saia, immuta ja kata poole munatäidisega. Lao kiht saia, immuta ja kata ülejäänud lõhetäidisega. Viimane täidisekiht kata saiadega ja immuta. Määri tort pealt ja külgedelt munatäidisega, mässi toidukilesse ja tõsta terveks ööks külma. Kaunista vahetult enne serveerimist külmsuitsulõhe, poolitatud vutimunade ja tilliga.