Aeg
45 min
Kogus
6
Hind
Valmistamine
Praadimine
Valmistamine
Tambi bataat ja porgandid nuia abil pudruks või kasuta köögikombaini. Sega kotletitaina koostisosad kausis ühtlaseks massiks. Vormi käte abil peopesasuurused kotletid. Kalla riivsai taldrikule ja veereta selles kotlette nii, et need oleks mõlemalt poolt ühtlaselt kaetud. Prae kotletid õli ja või segus mõlemalt poolt pruuniks.
Kreemi valmistamiseks haki till, murenda sõrmedega kala ja sega kreemi koostisosad omavahel kokku. Pane kreem tordipritsi ja kaunista kotletid kreemiga.
Selle kalaroa lugu
Maitsvat kalarooga valmistasid Hagudi Põhikooli 4. klassi õpilased, kes osalevad kokandusringis. Kalakreemile lisab põnevaid maitseid bataadi-porgandikotlet. Kalakreemi soolasus ja kotleti magusus täiendavad üksteist toredasti.