0

Forell sinepi-meeglasuuris

Koostisosad

  • 220 g forellifileed
  • 70 g riisi (pruuni, punast või musta)
  • 100 g 4–5% kodujuustu
  • 60 g paprikat
  • 60 g tomatit
  • 60 g värsket kurki
  • 10 g mett
  • 10 g sinepit
  • soola
  • pipart
  • tilli
  • sidrunimahla

Valmistamine

Sega kokku mesi ja sinep ning lisa pisut sidrunimahla, et maitseid tasakaalustada.
Puista forellile soola ja määri siis peale mee-sinepisegu. Küpseta ahjus 180 kraadi juures umbes 10 minutit.
Keeda riis tasasel tulel pehmeks.
Haki peeneks tomat, kurk ja paprika, lisa nendele kodujuust ja hakitud till. Sega kokku ja maitsesta soola ning pipraga.
Serveeri forell koos riisi ja kodujuustusalatiga.