1

Forellipasta

värviliste lisandite ja parmesaniga

Maitsev pastaroog sobib hästi igapäevaseks lõuna- või õhtusöögiks.

Koostisosad

  • 190 g forellifileed
  • 90 g pastat
  • 50 g 10% kohvikoort
  • 10 g küüslauku
  • õli
  • peotäis beebispinatit
  • sidruniviile
  • mõned kirsstomatid
  • riivitud parmesani
  • soola
  • sidrunipipart

Valmistamine

Keeda pasta soolaga maitsestatud vees pehmeks.

Samal ajal kui pasta keeb, prae õlis lühikest aega küüslauku. Mõne minuti pärast lisa kuubikuteks tükeldatud forell.

Prae, kuni forell on peaaegu valmis. Lisa kohvikoor ja kuumuta, kuni kaste on pisut paksenenud.

Sega kastme hulka keedetud pasta ning tõsta pann tulelt.

Soovi korral puista peale riivitud parmesani ja kirsstomateid ning maitsesta soola, sidrunipipra ja vähese sidrunimahlaga.

Salatiks beebispinatit ja serveerimiseks paar sidruniviilu.

Selle kalaroa lugu

Kalaroog valmis Paide Hammerbecki Põhikoolis kodunduse tunnis. Valisime retsepti kalaroad.ee lehelt ja see oli tõeliselt maitsev.