3

Forellitasku

rohke värske kraamiga

Väga maitsev toit, mis valmib kiiresti ja lihtsalt.

Koostisosad

  • 160 g forellifileed
  • 50 g 20% hapukoort
  • 60 g jääsalatit
  • 80 g paprikat
  • 80 g suvikõrvitsat
  • 50 g valget riisi
  • 1,5 tl kookosõli
  • rohelist sibulat
  • beebispinatit
  • sidrunit
  • laimi
  • kirsstomateid
  • musta pipart
  • soola

Valmistamine

Pese riis ja pane see soolaga maitsestatud vette 12–14 minutiks keema.

Tükelda forell, suvikõrvits ja paprika ning haki roheline sibul.

Pane pann tulele ja aja kookosõli kuumaks. Tõsta forell, suvikõrvits ja paprika pannile ning prae 3–4 minutit. Keera kuumus maha, lisa roheline sibul, sool ja pipar ning sega hoolikalt.

Pane forelli-köögiviljasegu ja riis jääsalatilehe sisse ning keera leht ettevaatlikult kokku. Serveeri hapukoorega.

Selle kalaroa lugu

Valmistasime toidu Paide Hammerbecki Põhikooli kodundustunnis. Retsepti valisime kalatoidud.ee lehelt. Toitu oli lihtne valmistada ja maitses väga hästi.