60

Väikesed krabimaitselised pirukad

Krabimaitselised lehttainapirukad

Väikesed krabipirukad on pealt krõbedad, seest kreemised ja mõnusalt krabimaitselised.

Koostisosad

  • 200 g pärmi-lehttainast võiga
  • 1 muna
  • 150 g krabimaitselisi pulki
  • 100 g toorjuustu
  • 3 sl riivitud juustu
  • 2 sl majoneesi
  • 1/2 tl sidrunipipart
  • ürdisoola
  • kirsstomateid
  • salati- või spinatilehti

Valmistamine

Lõika lehttainast ruudukujulised tükid, pane küpsetuspaberiga kaetud plaadile, määri lahtiklopitud munaga ja küpseta 200-kraadises ahjus.

Täidise valmistamiseks tükelda krabimaitselised pulgad väikesteks kuubikuteks, sega toorjuustu, riivitud juustu, majoneesi ja sidrunipipraga.

Lõika jahtunud lehttaiganaküpsetis küljelt peaaegu pooleks ja täida täidisega.

Serveeri koos salati-või spinatilehtede ning ürdisoolaga maitsestatud poolitatud kirsstomatitega.

Selle kalaroa lugu

Selle kalaroa mõtles välja Padise Põhikooli 6. klassi kokandusringi liikmed koos õpetajaga.