60

Väikesed krabimaitselised pirukad

Krabimaitselised lehttainapirukad

Väikesed krabipirukad on pealt krõbedad, seest kreemised ja mõnusalt krabimaitselised.

Koostisosad

  • 200 g pärmi-lehttainast võiga
  • 1 muna
  • 150 g krabimaitselisi pulki
  • 100 g toorjuustu
  • 3 sl riivitud juustu
  • 2 sl majoneesi
  • 1/2 tl sidrunipipart
  • ürdisoola
  • kirsstomateid
  • salati- või spinatilehti

Valmistamine

Lõika lehttainast ruudukujulised tükid, pane küpsetuspaberiga kaetud plaadile, määri lahtiklopitud munaga ja küpseta 200-kraadises ahjus.

Täidise valmistamiseks tükelda krabimaitselised pulgad väikesteks kuubikuteks, sega toorjuustu, riivitud juustu, majoneesi ja sidrunipipraga.

Lõika jahtunud lehttaiganaküpsetis küljelt peaaegu pooleks ja täida täidisega.

Serveeri koos salati-või spinatilehtede ning ürdisoolaga maitsestatud poolitatud kirsstomatitega.

Selle kalaroa lugu

Selle kalaroa mõtles välja Padise Põhikooli 6. klassi kokandusringi liikmed koos õpetajaga.

Kalatoitude retseptid

Võrgud juba vees, aga retsept valimata? Leia maitsvaid ja huvitavaid kalaroogasid lõunaks, õhtusöögiks või suuremaks pidustuseks!