Lihtsalt valmistatav, maitsev ning tervislik.
Aeg
30 min
Kogus
2
Hind
Valmistamine
Praadimine
Valmistamine
Pese riis ja pane see soolaga maitsestatud vette 12–14 minutiks keema.
Tükelda forell, suvikõrvits ja paprika ning haki roheline sibul.
Pane pann tulele ja aja kookosõli kuumaks. Tõsta forell, suvikõrvits ja paprika pannile ning prae 3–4 minutit. Keera kuumus maha, lisa roheline sibul, sool ja pipar ning sega hoolikalt.
Pane forelli-köögiviljasegu ja riis jääsalatilehe sisse ning keera leht ettevaatlikult kokku. Serveeri hapukoorega.
Selle kalaroa lugu
Valmistasime toidu Paide Hammerbecki Põhikoolis kodunduse tunnis. Retsepti valisime kalatoidud.ee lehelt. Toitu oli lihtne valmistada ja maitses väga hästi.