1

Forellitasku

Serveeritud hapukoorega.

Lihtsalt valmistatav, maitsev ning tervislik.

Koostisosad

  • 160 g forellifileed
  • 50 g 20% hapukoort
  • 60 g jääsalatit
  • 80 g paprikat
  • 80 g suvikõrvitsat
  • 50 g valget riisi
  • 1,5 tl kookosõli
  • rohelist sibulat
  • musta pipart
  • soola

Valmistamine

Pese riis ja pane see soolaga maitsestatud vette 12–14 minutiks keema.

Tükelda forell, suvikõrvits ja paprika ning haki roheline sibul.

Pane pann tulele ja aja kookosõli kuumaks. Tõsta forell, suvikõrvits ja paprika pannile ning prae 3–4 minutit. Keera kuumus maha, lisa roheline sibul, sool ja pipar ning sega hoolikalt.

Pane forelli-köögiviljasegu ja riis jääsalatilehe sisse ning keera leht ettevaatlikult kokku. Serveeri hapukoorega.

Selle kalaroa lugu

Valmistasime toidu Paide Hammerbecki Põhikoolis kodunduse tunnis. Retsepti valisime kalatoidud.ee lehelt. Toitu oli lihtne valmistada ja maitses väga hästi.

Kalatoitude retseptid

Võrgud juba vees, aga retsept valimata? Leia maitsvaid ja huvitavaid kalaroogasid lõunaks, õhtusöögiks või suuremaks pidustuseks!